23
Mayıs
2024
Perşembe
BEYŞEHİR - KONYA

Bu da acil motorsiklet servisi

Türkiye’de moped ve motosiklet kullananların sayısının çok fazla olduğu yerleşim birimlerinden olan Konya’nın Beyşehir İlçesi’nde, motosiklet tamircileri, müşteri memnuniyetini artırabilmek amacıyla "Motor Acil Servisi" hizmeti de vermeye başladı.

Beyşehir kent merkezinde faaliyet gösterirken, sanayi sitesindeki yeni dükkanlarına taşınan motosiklet tamircileri, arızalanan motosiklet ve mopedleri müşterilerinin sanayiye getirirken sorun yaşaması üzerine, ilginç bir uygulamayı hayata geçirdi.

Sanayi Sitesi 504 Sokak’ta Özbeceren Ticaret adı altında faaliyet gösteren ve motosiklet tamirciliği yapan İmdat Yiğit, yolda kalan, arızalanan moped ve motosikletleri yerinde tamir ettiklerini belirterek, "Sanayi Sitesi’ne taşınınca, arızalanan motosikletlerin iş yerimize getirilmesi müşterilerimiz için zor olmaya başladı. Motosikleti arızalanarak yolda kalan müşterilerimiz, bunları sanayiye nasıl getireceklerini sorup duruyorlardı. Kimi ayrı bir ücret vererek nakliye ettirmek durumunda kalıyordu. Bu sıkıntıyı ortadan kaldırmak için, uygulamaya koyduğumuz ’Motor Acil Servis’ imkanıyla, üç tekerlekli motorlarımızla müşterilerimizin ayağına kadar gidiyor ve yerinde hizmet veriyoruz" dedi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 5 Mart 2005 Cumartesi 15:40:53
Güncelleme :5 Mart 2005 Cumartesi 15:47:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?