22
Mayıs
2024
Çarşamba
BEYŞEHİR - KONYA

Dargelirliye Ramazan yardımı

Konya'nın Beyşehir İlçesi Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, bu yıl Ramazan ayında önceki yıllardan farklı bir uygulamayı hayata geçirerek, ayni yardım yerine dargelirli ailelere nakdi para desteğinde bulundu.


Beyşehir Kaymakamı Cumali Atilla, Ramazan ayı nedeniyle Beyşehir genelinde yaşayan fakir ailelere yaklaşık 121 bin YTL'lik nakdi para yardımında bulunduklarını bildirdi.

Atilla, yaptığı açıklamada, ihtiyaç sahibi olduğu tesbit edilen her aileye 75 YTL'lik nakdi yardımda bulunduklarını belirterek, “Yaklaşık bin 600 dargelirli aile vakfımızın gerçekleştirdiği bu Ramazan yardımından istifade ettirildi. Yapılan yardımlar, bizzat vakıf görevlilerimiz tarafından tespit edilen fakir ailelerin evlerine gidilerek elden teslim edildi”dedi. Geçtiğimiz yıllarda dargelirli ailelere kuru gıda yardımında bulunulduğunu, bu yıl ise yapılan nakdi destekle fakir ailelerin ihtiyacı neyse onu karşılama yoluna gidebileceğini vurgulayan Atilla, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak Ramazan Bayramı öncesinde fakir ailelere mensup öğrenciler için de eğitim yardımında bulunacaklarını belirterek, “Şu anda ihtiyaç sahibi öğrencilerin tesbit çalışmaları devam ediyor” şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2007 Salı 09:49:45
Güncelleme :2 Ekim 2007 Salı 09:56:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?