18
Mayıs
2024
Cumartesi
BEYŞEHİR - KONYA

Hesap ödemeyenlere ilginç sitem

Beyşehir merkezinde çorba salonu işleten Halil Sezen, müşterilerinin hesabı ödemeden gitmeyi alışkanlık edinmesi üzerine, "Veresiyemiz kapsama alanı dışındadır, lütfen bir daha denemeyiniz" şeklinde döviz yazarak sitemde bulundu.

Çarşı merkezinde 12 yıldır çorba salonu işleten Halil Sezen, gelen müşterilere hesap ödeme konusunda laf anlatamadığını söyledi.

Bazı müşterilerinin, çorba içmek üzere geldiği iş yerinde, kendisine, "Hayırlı işler, işler nasıl gidiyor, inşallah iyidir" diyerek yakınlık göstermeye çalıştığını anlatan Sezen, "Çorba servisinin ardından diğer müşterilerle ilgilenmeye çalıştığım sırada, bu durumu fırsat bilen bazı kişiler hesabı ödemeden kapıdan çıkıp gidiyor. Hatta bazı müşteriler beraberinde getirdikleri misafirlerini de salonumda bir güzel ağırlayarak, hesabı ödemediği gibi, ödemek isteyen arkadaşlarının ödemesine de engel oluyor" dedi.

Arkadaşlarının yanında mahcup olmaması için hesabı isteyemedikleri müşterilerinden daha sonra borcunu tahsil edemediklerini belirten Sezen, "Bu nedenle, ayıp olmaması için hesap konusunda uyarı yapamadığımız müşterilere, yazdığımız bu yazıyı göstermek durumunda kalıyoruz. Bu yazının ardından, bu tür sorunlarla daha az karşılaşır olduk" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Mart 2005 Perşembe 13:02:19
Güncelleme :12 Mart 2005 Cumartesi 17:40:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
celal bilen IP: 195.175.37.xxx Tarih : 16.03.2005 01:15:19
bu ne sacma haber