17
Mayıs
2024
Cuma
BEYŞEHİR - KONYA

istişare toplantısı başladı

Beyşehir İlçesi Belediye Başkanı Nazif Tekinöz, siyasi parti ilçe başkanlarıyla biraraya gelerek, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Beyşehir Belediyesi’nde başkanlık makamında düzenlenen toplantıya AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, CHP İlçe Başkanı Sadık Öztürk, MHP İlçe Başkanı Osman Tatu, DSP İlçe Başkanı Hüseyin Koç ile ANAP İlçe Başkanı Veli Gündüz katıldı. Belediye Başkanı Nazif Tekinöz, göreve geldikten sonraki 8 aylık dönemdeki çalışmaları hakkında siyasi parti ilçe başkanlarına bilgi verirken, "Seçim bitti. Seçim döneminde hepimiz farklı siyasi partilerin başarısı için mücadele ettik. Ama şimdi Beyşehir’i daha nasıl ileriye götürebiliriz, bunun çabasını göstereceğiz. Ben yaptığımız çalışmalar hakkında sizi bilgilendirmek ve istişare yapmak için makamıma davet ettim" dedi.

"Her şeyin doğrusunu yaparız" diye bir iddiası olmadığının altını çizen Tekinöz, fikir ve eleştirilere açık olduğunu dile getirerek, "Benim için eleştirileriniz büyük önem taşıyor. Karşılıklı fikir alışverişi yapmadan en iyiye ulaşmamız mümkün değil" şeklinde konuştu.
Siyasi parti ilçe başkanları ise Belediye Başkanı Nazif Tekinöz’ün, göreve geldiği sürede yaptığı çalışmalardan ötürü büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, "Çalışmaları büyük bir memnuniyet içerisinde izliyor, takdir ediyoruz. Beyşehir’in birlik ve beraberliği için bizlerden nasıl bir destek isteniyorsa, vermeye hazırız" mesajı verdiler.

beyşehir
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2004 Salı 12:38:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?