15
Mayıs
2024
Çarşamba
BEYŞEHİR - KONYA

Karne şenliğinde eğlendiler

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediyesi Çocuk Meclisi tarafından bu yıl 3'ncüsü düzenlenen karne şenliğinde ilköğretim okulu öğrencileri ders yılının stresini atmaya çalıştı.


Mehmet Akif Ersoy Parkı'nda gerçekleştirilen karne şenliğine ilköğretim okullarında öğrenim gören öğrenciler ve aileleri katıldı. Şenliğin açılışında konuşan Beyşehir Belediye Başkanı Nazif Tekinöz, sosyal etkinliklere önem verdiklerini belirterek, "Derslerden yorgun düşen çocuklarımızı unutmadık ve 3. karne şenliğini düzenledik. Karnesinde zayıf notu bulunan öğrencilerin ailelerinden anlayışlı olmalarını bekliyorum. Her insanın hayatında zaman zaman karnelerinde zayıf notu olabilir. Yarının büyükleri olan çocuklarımıza daha güzel bir Beyşehir emanet edebilmenin gayreti içerisindeyiz. Düzenlediğimiz bu karne şenliğini çok sevdiğimiz çocuklarımıza armağan ediyoruz” dedi.

 
Şenlikte, ellerindeki Türk bayraklarıyla gösteri sunan ana sınıfı öğrencileri izleyenlerin beğenisini topladı.

Bu arada, ilköğretim okulu öğrencileri müzik eşliğinde şarkılar söyledi, gösteriler sundu. Folklör ve tekvando gösterileri ile renklenen şenlikte, birbirinden ilginç yarışmalar da yapıldı. Şenlikte, öğrencilere kitap ve çeşitli hediyeler de dağıtıldı.

iha
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2007 Cuma 14:19:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?