28
Mayıs
2024
Salı
BEYŞEHİR - KONYA

Kaymakam Cantürk veda etti

Son yayınlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile Kocaeli'nin Derince İlçesi'ne atanan Konya'nın Beyşehir İlçe Kaymakamı Cengiz Cantürk, görev yaptığı ilçeye veda etti.
 
Önceki gün kaymakamlık görevinden ilişiğini kesen Kaymakam Cengiz Cantürk, Kaymakamlık lojmanı önünde Beyşehir Belediye Başkanı Nazif Tekinöz, belde belediye başkanları, muhtarlar, mesai arkadaşları ve kalabalık bir vatandaş grubunun alkışları arasında yeni görev yeri Derince İlçesi'ne uğurlandı. Kendisini uğurlamaya gelenlerle tek tek vedalaşan Cengiz Cantürk, "Yaklaşık 5 yıl görev yaptığım çok sevdiğim Beyşehir'den bugün ayrılıyorum. Gerçekten ilçemizde, çok iyi uyum içerisinde bir çalışma ortamı yakaladık. Görev süremiz içerisinde Beyşehir için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Bunda da bir ölçüde başarılı olduk diyebilirim.Tüm mesai arkadaşlarıma, bana yardım olan arkadaşlarıma ve tüm Beyşehirliler'e teşekkür etmek istiyorum. Tabi her şeyin bir sonu var. Bizim de buradaki görevimiz sona erdi" diye konuştu.
 
Vedalaşma esnasında, Kaymakam Cengiz Cantürk ve eşi Gönül Cantürk ile bazı daire amirlerinin gözyaşlarını tutamadığı gözlendi. Cantürk ve ailesinin bindiği otomobil, alkışlar arasında uğurlandı.
 
Öte yandan, yeni Kaymakam Cumali Şahin'in görevine başlayıncaya kadar Beyşehir Kaymakamlığı'na Hüyük İlçe Kaymakamı Sabri Uzun'un vekalet edeceği öğrenildi.
İHA
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2006 Çarşamba 14:57:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?