20
Mayıs
2024
Pazertesi
BEYŞEHİR - KONYA

Konya-Beyşehir Belediyesi'nden hummalı bahar çalışması

Konya’nın Beyşehir İlçesi’nde, bahar mevsimi ile birlikte ilçe belediyesi, hummalı bir faaliyet içerisine girdi.

Kent merkezinde artan araç trafiğine çözüm arayan Beyşehir Belediyesi, caddeleri genişletebilmenin formülünü bulmaya çalışıyor. Şadırvan çevresindeki yollarda yeşil dokuyu bozmadan genişletme çalışması başlatan belediye ekipleri, kış aylarında bozulan yollardaki çukurları da yama yaparak kapatmaya çalışıyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, cadde ve kaldırımlarda yapılan genişletme, kilitli taş döşeme faaliyetlerinin yanı sıra, park ve bahçelerde peyzaj ve yeşillendirme çalışmalarını da artırdı.

Belediye Başkanı Nazif Tekinöz, göreve başladıklarından bu yana 2 ay gibi bir süre geçmesine rağmen, Beyşehir’de birçok hizmeti hayata geçirdiklerini belirterek, "İlk olarak, İçerişehir Mahallesi sınırları içerisinde bulunan tarihi kale çevresinde düzenleme çalışmaları yaptık. 1 No’lu Sağlık Ocağı’na giden yolun sağ kısmı, çocuk bahçesine dönüştürüldü ve ağaçlandırıldı. Şehir merkezinde, bozulan kaldırım ve yollarla ilgili tamir, bakım ve yenileme çalışmaları yapıldı. Bu faaliyetler devam ediyor" dedi.

Otogar çevresinde başlatılan fidan dikimi ve çevre düzenleme çalışmalarının sürdüğünü kaydeden Tekinöz, "İzmir yolu üzerinde bulunan makine parkımız ve itfaiye binamızda ise tadilat ve bakım çalışmaları yapıldı. Yeni köprü çıkışı genişletilirken, belediyeye ait bir mazot pompa istasyonu kurulması için çalışmalar başlatıldı. Tasarrufa yönelik olarak, personelin mesai saatlerine uyması ve araçların takibi konusunda, yeni düzenlemeler yapıldı. Son olarak da halkımızın her türlü şikayet ve sorununu iletebileceği 24 saat süre hizmet verecek ’Alo Hizmet’ hattı hizmete başladı" diye konuştu.

KONYA-(İHA)
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2004 Cuma 16:15:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?