23
Mayıs
2024
Perşembe
BEYŞEHİR - KONYA

Mahalleli ele ele verdi

Beyşehir'de vatandaşlar el ele vererek, mahallerine bir sağlık ocağı binası yaptırdı.

Müftü Mahallesi Kalkındırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ömer Duman, Müftü Mahallesi’nde vatandaşlardan gelen istek üzerine geçtiğimiz yıl inşaat çalışmasına başlanan iki katlı sağlık ocağı binasının tamamlandığını söyledi.

Vatandaşların el ele verdiğini, hem aralarında para topladığını, hem de işçiliğine yardım ettiğini belirten Duman, "Sağlık ocağımızın inşaat malzemelerinin tamamını bir firma üstlendi. İşçilik giderlerinin tamamını ise halkımız karşıladı. Hayırsever vatandaşlarımızın bir araya getirdiği paralarla bir yıl gibi kısa bir süre içerisinde iki katlı sağlık ocağı binamız hazır hale geldi. Vatandaşlarımızın birçoğu maddi olarak yardımda bulunmanın yanısıra, inşaat faaliyetlerine de katılarak bedenen çalışıp destek verdi. Böylece mahallemiz bir sağlık ocağına kavuştu. Biten binamızın halen çevre düzenleme çalışmaları sürüyor. Yetkililerimizin de desteğiyle önümüzdeki 15-20 günlük süreçte hizmete girmesini bekliyoruz. Hayırsever vatandaşlarımıza ve inşaat malzemesinde bizlere gerekli desteği veren firma yetkililerine teşekkür ediyorum" dedi.

Beyşehir’de 3 No’lu sağlık ocağı olarak hizmet vermesi beklenen iki katlı binanın 30 bin YTL’lik giderinin tamamının vatandaşlar tarafından karşılandığı, sağlık ocağının inşaat malzemeleri ile birlikte 500 milyar liraya mal olmasının beklendiği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2005 Salı 12:08:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?