22
Mayıs
2024
Çarşamba
BEYŞEHİR - KONYA

Minik Zehra süt tenceresinde haşlandı

Konya’nın Beyşehir İlçesi’nde, süt tenceresine düşen çocuk çeşitli yerlerinden yandı. 4 yaşındaki minikZehra’nın, sol bacağından kalçası da dahil vücudunun büyük bir kısmının haşlandığı öğrenildi.

Olay, Beyşehir’in Sadıkhacı Beldesi’nde meydana geldi. Küçük çocuğunun süt istemesi üzerine mutfağa giden ve biberonunu hazırlamak isteyen anne Safiye Topbaş, arkasından yürüyerek gelen kızı Zehra’yı (4) fark edemedi. Mutfakta bulunan ve kaynadıktan sonra soğuması için yere bırakılan büyük süt tenceresinin içerisine düşen Zehra’nın çığlığıyla arkasına dönen ve çocuğunu süt kazanının içerisinde gören anne Safiye Topbaş, şok geçirdi. Kaynar sütten haşlanan çocuk ailesi tarafından Beyşehir Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne getirildi. Burada ilk müdahalesi yapılan çocuk, birinci derece yanık teşhisiyle Konya Başkent Hastanesi’ne sevk edildi.

Anne Topbaş, olayın nasıl olduğunu anlayamadığını belirterek, "Kızım süt istemişti. Tezgahın üzerinde biberonuna süt hazırlıyordum. Arkamdan gelmiş ve yerde duran kaynar sütün içerisine düşerek haşlanmış" diye konuştu.

Zehra Topbaş’ın, sol bacağından kalçası da dahil vücudunun büyük bir kısmının haşlandığı öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2005 Cuma 15:11:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?