22
Mayıs
2024
Çarşamba
BEYŞEHİR - KONYA

Sahibinin elinden kaçan kuzu trafiği karıştırdı

Konya’nın Beyşehir İlçesi’nde tedavi amacıyla bir poşet içerisinde getirilen kuzu, sahibinin elinden kaçınca şehir trafiğinde ilginç görüntüler yaşandı.

İlçeye bağlı Hüseyinler köyünde koyun yetiştiriciliği yapan Ali Özcan, sürüsünün içerisinde yer alan ve ağzından rahatsız olan bir kuzuyu tedavi ettirmek amacıyla Beyşehir İlçe merkezine bir veterinere getirmek istedi. Beyşehir’e geldiğinde şehir merkezinde yürümeye başlayan Ali Özcan, veterinere yaklaştığında poşetin içerisindeki kuzuyu çıkarmak istedi. Poşetin içerisinden çıkan kuzu elinden kaçınca ne yapacağını şaşıran Özcan’la kuzu arasında kovalamaca yaşandı. Şehir trafiğinde elinde bir poşetle koşan ve kaçan kuzunun arkasından koşuşturmaya çalışan bir vatandaş olduğunu görenler, şaşkın bakışlar arasında yaşanan kovalamacayı izlerken, trafikte seyir halinde olan sürücüler de kuzuya çarpmamak için büyük bir gayret gösterdi.

Sahibinin bir türlü yakalayamadığı kuzu için çevreden geçen vatandaşlar da seferber oldu. 10 dakikalık bir mücadele sonrasında yakalanan kuzuyu elindeki poşetle birlikte kucağına alan Ali Özcan, kuzuyu tekrar veterinere götürmek için yola çıktı. Gazetecilerin olayı görüntülemeye çalıştığını gören Özcan’ın bu defa kuzuyu tekrar poşetin içerisine koymaktan çekindiği gözlendi. Özcan, "Poşetin içerisinde mi getirdiniz?" şeklindeki soruya ise "evet" cevabı verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2005 Cumartesi 11:41:33
Güncelleme :16 Nisan 2005 Cumartesi 13:03:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?