19
Mayıs
2024
Pazar
BEYŞEHİR - KONYA

Şampiyon voleybolculara ödül

Genç Erkekler Liselerarası Voleybol Şampiyonası’nda, geçen yılın Konya birincisi Beyşehir Anadolu Öğretmen Lisesi, bu yıl da şampiyon oldu. Okul takımı, Beyşehir Kaymakamı tarafından kitap ile ödüllendirildi.

Beyşehir Anadolu Öğretmen Lisesi Okul Voleybol Takımı, katıldığı Liselerarası Voleybol Şampiyonası’nda birinci olarak bölge şampiyonluğu müsabakalarına katılmaya hak kazandı. Voleybolcuları, antrenör ve okul idarecileriyle birlikte makamında kabul eden İlçe Kaymakamı Cengiz Cantürk’e, takım, başarının hatırası olarak çiçek takdim etti.

Cantürk ise, başarılarından ötürü sporcuları tebrik etti. Katıldığı 7 müsabakanın 7’sini de set vermeden kazanan ekibi kutlayan Kaymakam Cengiz Cantürk, Kaymakamlık olarak imkanlar elverdiği ölçüde sporculara destek vermeye devam edeceklerini belirterek, "Yeter ki böyle Beyşehir’in sesini duyuran sporcularımız olsun. Bizler için bilhassa ilçemiz için gurur verici bir olaydır. Ama, asıl desteği Beyşehirlilerin vermesi gerekiyor. Çünkü, bizim takımımızın isminin başında Beyşehir var, bu sebeple ilçemizi her alanda, kim, nerede, nasıl temsil edecekse, onlara destek vermek hepimizin temel görevi olmalı" şeklinde konuştu. Cantürk, yaptığı kısa konuşmanın ardından, voleybol takımı sporcularını tek tek kutladı ve kendilerine birer kitap hediye ederek, başarılarının daimi olmasını temennisinde bulundu.

Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Mustafa Akçay da, sporcularının başarısının tesadüfi olmadığının bir kez daha ortaya çıktığına işaret ederek, "Konya’da iki yıldır üst üste şampiyon olan takımımız, oynadığı maçların hiç birinde rakiplerine bir tek set dahi vermemiştir. Bu da ayrıca bugüne kadar görülmeyen bir başarı olmuştur" dedi.

Voleybol takımı, antrenör öğretmenleri ve okul idarecileriyle birlikte, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Taşdelen ile Beyşehir Belediye Başkanı Nazif Tekinöz’ü de makamında ziyaret etti.

Beyşehir-İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2004 Perşembe 12:34:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?