18
Mayıs
2024
Cumartesi
BEYŞEHİR - KONYA

Sürpriz anne taburcu oldu

Konya’nın Beyşehir İlçesi’nde hamile olduğunu doğum anında öğrendiğini ileri sürerek, bir anda ilgi odağı haline gelen 38 yaşındaki anne Kezban Yelden ve bebeği, Beyşehir Devlet Hastanesi’nden taburcu oldu.

Karın ağrısı şikayetiyle eşi tarafından hastaneye götürülmek istenen ancak yoldan geçen bayanların "bu kadın hamile, hastaneye yetişemez" demesi üzerine, bindirildiği aracın içerisinde bir erkek çocuğu dünyaya getiren anne Kezban Yelden ile baba Halil Yelden’in şaşkınlığı hala sürüyor.

Kadın Doğum Servisi’nde sağlık durumunun iyi olması üzerine bugün öğlen saatlerinde hastaneden taburcu edilen anne Kezban Yelden ve bebeği, Esentepe Mahallesi’ndeki evine giderek istirahata çekildi. Evinde habercilere diğer çocuklarıyla birlikte kurduğu salıncak üzerinde poz veren anne Yelden, "Doğum olayı sürpriz olduğu için hazırlıksız yakalandık ve beşik alma imkanımız olmadı. O yüzden odanın iki duvarı arasına salıncak kurarak bebeğimizi büyütmeye başladık" dedi.

Sürpriz bebeğe Muhammet Ali ismini koyduklarını belirten anne Kezban Yelden, "Eğer, hamile olduğumu ilk aylarda öğrenmiş olsaydım, bu çocuğu kesinlikle aldırabilirdim. Çünkü bundan bir önceki doğumda dünyaya gelen 3 yaşındaki kızımın doğumunda çok sıkıntılı anlar yaşadım. Hipertansiyon rahatsızlığım olduğundan dolayı sakıncalı olacağını düşünerek, bu doğuma engel olabilirdim" şeklinde konuştu.

Sürpriz bebeği sevip okşayan diğer kardeşleri de, "Bizim de böyle bir durumdan haberimiz olmadığı için şaşkınlık yaşıyoruz. Ama bu duruma çok sevindik" dedi. 17 yaşındaki en büyük ağabey Mehmet ise "İki kız kardeşim var ama erkek kardeşimin olması beni çok mutlu etti" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2005 Perşembe 21:11:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?