16
Mayıs
2024
Perşembe
BEYŞEHİR - KONYA

Teknolojik berberler

Beyşehir İlçesi'nde iki berber, iş yerlerine aldıkları bilgisayarla müşterilerine sohbet programı MSN üzerinden randevu veriyor. Sırası gelen müşterilerine mesaj atan berberler bu sayede insanların saatlerce sıra beklemesinin de önüne geçiyor. 

Berber ve kuaförlerde sıra beklemeyi sevmeyen müşteriler için geliştirdikleri bu yöntemin büyük bir ilgi ile karşılandığını belirten Yasin Sümbül ve İlker Kelleci, "Ev ve işyerinde internet imkanı bulunan müşterilerimiz, en çok kullanılan sohbet programı MSN Messenger yoluyla randevu ve sıra alarak tıraş için salonumuzda bekleme derdinden kurtulabiliyor. Bazı müşterilerimiz için de vakit adeta nakit gibi değerli oluyor. 

Bu yüzden, salonumuzda onlarca dakika veya işin yoğun olduğu dönemlerde saatlerce beklemek durumunda kalmak istemeyen müşterilerimize MSN yoluyla sunduğumuz randevu hizmeti adeta ilaç gibi geldi. Şimdi, MSN adresini kaydettiğimiz devamlı müşterilerimiz, bu yöntemle tıraş için randevu ve sıra talebinde bulunuyor, işyerimize gelip sıra beklemeden bu süre içerisinde kendi işini de sürdürebiliyor" dedi. 

Beyşehirli berberler, dileyen müşterilerine internetten değişik saç modelleri de göstermek istediklerini de sözlerine ekledi.
İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2007 Cumartesi 12:20:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?