18
Mayıs
2024
Cumartesi
BEYŞEHİR - KONYA

Trafik kazası: 3 yaralı

Beyşehir'de meydana gelen trafik kazasında, 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, gece saat 22.00 sıralarında, Beyşehir ilçe merkezine girişte, Ali Aslanlar idaresindeki 42 B 4287 plakalı özel otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine takla atarak yoldan çıktı.

Karayolunun sağında bulunan bir petrol istasyonunun refüj kısmına çıkan ve bir direğe çarparak durabilen özel otomobilde, kaza sonrası sürücü Aslanlar ve araç içerisinde bulunan eşi Müesser Aslanlar ile Lütfü Ünver yaralandı. Aracın içerisinde sıkışan yaralılar, İtfaiye ekiplerinin yardımıyla çıkarılırken, kaza yerine gelen ambulansla Beyşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Otomobil sürücüsü Ali Aslanlar’ın kazayla ilgili olarak polise verdiği ifadesinde, Beyşehir’e yaklaşırken aracının sağa doğru çekme yaptığını ve ardından direksiyon hakimiyetini kaybettiğini belirttiği, "Ondan sonrasını hatırlamıyorum" dediği öğrenildi.

Kaza sonrası hurdaya dönen otomobilin, pompalara birkaç metre mesafede direğe çarparak durması üzerine çevrede bulunanlar, "Benzin istasyonu muhtemel bir faciadan kıl payı kurtuldu" yorumlarında bulundu. Kaza yapan aracın yanında, petrol istasyonunda park halinde olan bir tankerin bulunması da dikkati çekti.

 

İHA
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2005 Cumartesi 11:54:51
Güncelleme :13 Haziran 2005 Pazartesi 13:58:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?