19
Mayıs
2024
Pazar
BEYŞEHİR - KONYA

Yoğurt içinde altın promosyonu

Beyşehir İlçesi’nde yoğurt ve ayran imalatı yapan bir firma, satışları artırmak için altınlı promosyon kampanyası başlatınca müşterilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Beyşehir kent merkezinde faaliyet gösteren Uğur Pak Süt Ürünleri imalathanesinin sahibi Süleyman Kaya, marketlerde satışa sunulan ve kendi imalatları olan yoğurtların 2.5 kilogramlık ambalaj ve tavalar içerisinde bir süre önce başlattıkları altınlı promosyon kampanyasının müşterilerinden büyük ilgi gördüğünü belirtti.

Fabrikada yapılan her imalatta, kazan içerisine yumurta biçimindeki kapların içine konan ve piyasa değeri 10 milyon lira olan, U ve P harfleri yazdırılan küçük altınlardan attıklarını belirten Kaya, "Altının hangi yoğurttan çıkacağı belli değil. 2.5 kilogramlık ambalajlarda satılan yoğurt içerisinde bulunuyor ve herhangi bir müşterimizin bu yoğurtlardan satın alması durumunda kazanması mümkün. Ramazan ayının ortalarında başlattığımız kampanya neticesinde Beyşehir’in yanı sıra, Hüyük İlçesi’nde ikamet eden bir vatandaşımızın da arasında bulunduğu çok sayıda müşterimiz altın kazandı. 4 milyon liralık yoğurt alan müşterimiz, 10 milyon liralık altının sahibi olabiliyor. Yoğurt içerisinde promosyon kampanyamız için herhangi bir süre belirlemedik ve bu ilgi olduğu sürece devam edecek" diye konuştu.

Kaya, böyle bir fikrin ortaya atılmasıyla ilgili ise; "Bir fırından aldığım ekmeğin içerisinden altın çıktı. Ekmekte altın promosyonu yapıldığını görünce, benim de aklıma böyle fikir geldi ve hemen hayata geçirdim" dedi

beyşehir
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2004 Salı 13:01:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?