18
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Ekmek teknesi yanınca perişan oldu

Konya'nın Beyşehir İlçesi'ne bağlı Doğanbey Beldesi'nden Antalya'ya hayvan gübresi nakliyesi yapan bir kamyonun Seydişehir-Antalya karayolunda yanarak ön aksamının tamamen kül olması ve aracın kullanılamayacak duruma gelmesi kamyon sahibini perişan etti.

Ali Özdemir'in kullandığı 42 B 6189 plakalı gübre yüklü kamyonunun önceki gün akşam saatlerinde Seydişehir-Antalya karayolunun 13. kilometresinde Maden Dağı mevkiinde şase yapması sonucu ön aksamının tamamen yandığını belirten araç sahibi Mehmet Özdemir (43), "Kamyonu yaklaşık 6 ay önce banka kredisiyle satın almıştım. Kardeşimin kullandığı gübre yüklü kamyon, seyir halindeyken aniden alev anıp yanınca, motor kısmı da dahil ön aksamı tamamen kül oldu. Araç şu anda kullanılamayacak bir vaziyette. Sanayiye çektiğim 20 bin YTL civarında değere sahip kamyonumun tamiri için en az 15 bin YTL'nin gerektiği söyleniyor. Ama, ben zaten bu kamyonu krediyle satın aldım ve kazandığım parayla her ay taksidini ödüyordum. Maddi durumum da iyi olmadığı için perişan duruma düştüm" dedi.

Beyşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası'na kayıtlı olduğunu ve oda ile federasyondan kendisine yardım yapılmasını beklediğini dile getiren Mehmet Özdemir, "Daha önce de aynı duruma düşen meslektaşlarıma yardımlar yapıldı. Ben de bu olaydan dolayı oldukça mağdur duruma düştüm. Yardım bekliyorum" şeklinde konuştu.

Bu arada, yanan kamyonu sanayide inceleyen Beyşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Faruk Aydın da, zor duruma düşen meslektaşlarına her zaman olduğu gibi yine sahip çıkmak istediklerini belirterek, "Oda olarak elimizden ne yardım geliyorsa, yapmaya hazırız" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2005 Çarşamba 13:56:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?