23
Mayıs
2024
Perşembe
YAŞAM

Göl Festivali başladı

Konya'nın Beyşehir İlçesi'nde Göl Festivali kapsamında bu yıl ilk kez düzenlenen tekvando turnuvasına Türkiye'nin 18 ilinden 200'e yakın sporcu katılıyor.

Beyşehir Kapalı Spor Salonu'nda bugün sabah saatlerinde başlayan ve yarın akşam yapılacak final müsabakaları ile sona erecek olan yıldızlar ile gençler kategorilerinde düzenlenen tekvando turnuvasını geleneksel hale getirip, önümüzdeki yıl daha da geniş katılımla daha da genişletmeyi hedeflediklerini belirten Tekvando Konya İl Temsilcisi Kayhan Aytar, "Başta Eskişehir, Konya, İzmir, Yozgat, Isparta olmak üzere 18 değişik ilden 200'e yakın sporcu Beyşehir'e geldi. Antrenör ve hakemlerle birlikte sayarsanız kafilelerle beraber yaklaşık 350 kişilik bir tekvando ailesine Beyşehir şu anda evsahipliği yapıyor. Bu turnuvayı bir başlangıç olarak değerlendiriyoruz. İnanıyorum ki önümüzdeki yıl daha çok il katılacak. Bu turnuvada göremediğimiz eksikliklerimizi gidererek, daha güzel müsabakalar gerçekleştireceğiz" dedi.

Organizeye ev sahipliği yapan Beyşehir Belediyespor Tekvando Spor Okulu Antrenörü Nafiz Çakır ise "Bu organizasyonu düzenleyen belediye başkanımız ile emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Kapalı Spor Salonu'nda devam eden Göl Festivali Tekvando Turnuvası'nın final maçları yarın Kültür Park alanında gerçekleştirilecek. Turnuvada, derece elde eden sporculara madalyaları ile çeşitli hediyeler verilecek.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2005 Cuma 16:59:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?