23
Mayıs
2024
Perşembe
BOZKIR - KONYA

Bozkır NOKTA'landı

Nokta Tiyatrosu, Bozkırlılar'a sanat şovu yaptı. Bozkır Kaymakamlığı ve Bozkır Belediye Başkanlığı'nın birlikte düzenlediği organizasyonda Nokta Tiyatrosu, iki oyun sergiledi.

Sabah seansında, öğrenciler için "uyuşturucunun zararları" konulu oyun sahnelendi. Akşam seansında ise "kültürel yozlaşma, milli ve manevi değerlerin kaybolması" konularını işleyen "Kayıp Aranıyor" adlı oyun sunuldu.

Nokta Tiyatrosu'nun sahibi, yönetmeni ve aynı zamanda oyuncularından olan Abdullah Şahin tarafından kaleme alınan oyunları, tiyatroseverler ayakta alkışladı.

Oyunun ardından kısa bir konuşma yapan Abdullah Şahin, kendisinin de Bozkırlı olduğunu belirterek, "İlçemiz kültürel ve sanatsal faaliyetlere büyük önem veren bir Kaymakama ve Belediye Başkana sahip olduğu için çok mutlu oldum. İki saatlik oyunumuzu yaklaşık 200 kişi ayakta izledi. Siz sanatsever ve tiyatrosever hemşehrilerimle gurur duyuyorum" dedi.

Bozkır Kaymakamı Ali Katırcı ve Bozkır Belediye Başkanı M. Akif Ülker ise yaptıkları ortak açıklamada, ilçede bu tür faaliyetlerin bundan sonra da devam edeceğini belirttiler. 





 

Hakan Mertli - Bozkır / Kenthaber
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2005 Pazar 12:47:52
Güncelleme :26 Nisan 2005 Salı 11:57:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?