18
Mayıs
2024
Cumartesi
BOZKIR - KONYA

Bozkır'da turizm haftası etkinlikleri

Turizm Haftası Kutlamaları nedeniyle Bozkır'da da çeşitli etkinlikler yapıldı. Bozkır Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen programda, öğrenciler tarafından günün anlam ve önemi ile ilgili şiirler okundu.

İmam Hatip Lisesi Coğrafya Öğretmeni Namık Orhan tarafından "Turizm ve Turizmin Önemi" konulu, Cumhuriyet İlköğretim Okulu Türkçe Öğretmeni Hatice Çoban tarafından ise "Bozkır’ın Tarihi ve Turistik Yerleri" konulu konuşma yapıldı. Vali Kemal Katıtaş İlköğretim Okulu Öğrenci Korosu, çeşitli parçalar seslendirdi.

Öte yandan, Bozkır Belediye Başkanlığı tarafından çöp toplama işinde kullanmak üzere çöp torbaları ve eldiven dağıtıldı. İlçe merkezindeki okul öğrencileri kendilerine ayrılan bölgelerde çevre temizliği yaptı.

Tarihi Zengibar Kalesi'ne düzenlenen geziye ise İlçe Kaymakamı Ali Katırcı, Bozkır Belediye Başkanı M. Akif Ülker, Askerlik Şubesi Başkanı Personel Astsubay Murat Erten, Jandarma Komutan Vekili Jandarma Astsubay Kerim Yasavul, İlçe Emniyet Amiri Servet Gökoğlu, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Sebahattin Ekici, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Karadoğan, Şube Müdürü Hakan Mertli ile her okuldan 10’ar öğrenci katıldı.

Hakan Mertli - Kenthaber / Bozkır
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2005 Çarşamba 01:25:50
Güncelleme :20 Nisan 2005 Çarşamba 12:13:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?