23
Mayıs
2024
Perşembe
BOZKIR - KONYA

Cengiz, AKP Kadın Kolları İlçe Başkanı

AK Parti Bozkır İlçesi Kadın Kolları 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı.

İlçe teşkilatında yapılan genel kurul toplantısına İlçe Başkanı Memduh Çelmeli, İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Ünver ve yürütme kolu üyeleri katıldı.

Kurul da AK Parti Kadın Kolları Bozkır Teşkilatı, Mümine Cengiz başkanlığında Perihan Yeşil, Sevim Eser, Seher Demirel, Kıymet Kaçar, Beyhan Köse ve Seher Erdem’den oluştu.

Kadın Kolları Başkanlığı görevine seçilen Mümine Cengiz ve Kadın Kolları İl Başkanı Fatma Ünver, yaptıkları ortak açıklamada, "Fedakar ve cefakar kadınlarımız ailenin de toplumunda yapı taşıdır. Bu nedenle her açıdan yetişmiş nitelikli hanımlarımız 21. yüzyıl Türkiye’sinin lokomotif dinamik gücünü oluşturacaktır. Bizler zorlaştıran değil kolaylaştıran, iten değil kucaklayan, bölen değil birleştiren, haklı zayıfları haksız güçlülere karşı koruyan, aydınlık bir yol haritası üzerinde çalışmaktayız. Sözünü ettiğimiz bu yol haritası, AK Parti’nin olduğu kadar Türkiye’nin de geleceğini güçlendirecek. Dünya ülkeleri arasında hak ettiği saygın yeri almasını sağlayacaktır. Demokratik devlet olmanın da çağdaş devlet olmanın da, kadınlarımızın toplumsal, sosyal, ekonomik ve siyasal alanda yerini almasından geçtiğine inanıyoruz" dediler.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2005 Cuma 14:34:57
Güncelleme :16 Nisan 2005 Cumartesi 12:11:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?