18
Mayıs
2024
Cumartesi
BOZKIR - KONYA

Kaymakam köy gezilerine başladı

Bozkır İlçesi Kaymakamı Ali Katırcı, ilçeye bağlı yerleşim yerlerinin sorunlarını yerinde tespit etmek ve vatandaşların dertlerini dinlemek amacıyla köy ve kasaba ziyaretlerine başladı.

Karayahya, Aydınkışla ve Kuşça köylerinde beraberinde daire amirleri ile incelemelerde bulunan Kaymakam Katırcı, 2004 yılı sonuna kadar ilçeye bağlı bütün yerleşim yerlerine gitmeyi planladığını söyledi.

Kuşça köyünde vatandaşlarla biraraya gelen Katırcı, bu ziyaretleri düzenlemekteki amaçlarının, çevreyi tanımak ve tanışmak olduğunu belirterek, "Karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak, problemlerin neler olduğunu yerinde belirlemek ve bunların çözümü için neler yapabiliriz konularını vatandaşlarla görüşüyoruz. İlçemiz genelinin geçim kaynağı tarım ve hayvancılık üzerine. İlçenin ekonomik ve sosyal alanlarda gelişmesine yönelik elimizden gelen çalışmaları hep birlikte gerçekleştireceğiz. Vatandaşlarımızdan bulundukları yerin ekonomik gelişmesine katkı sağlayacak uzun ve kısa vadede gelir getirici projeler bekliyorum. Bu projeleri ilgili birimlerle inceledikten sonra hayata geçirmeye çalışacağız. İlçemizin, kasabalarımızın ve köylerimizin her yönüyle örnek niteliklere kavuşmasını amaçlıyoruz. İlçemizin, kasabalarımızın ve köylerimizin sorunlarının çözümü için esnaf, vatandaş ve sivil toplum örgütlerinin de görüşlerinden faydalanacağız" dedi.

bozkır
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2004 Çarşamba 14:04:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?