18
Mayıs
2024
Cumartesi
BOZKIR - KONYA

Kaymakam köylüden dert dinledi

Konya İli Bozkır İlçesinde;İlçe Kaymakamı Ali KATIRCI Kınık Köyünde incelemelerde bulundu. İlçe Kaymakamı Ali KATIRCI beraberinde eşi Hacer KATIRCI,Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti Üyeleri ve bazı daire amirleri ile birlikte Kınık Köyünde incelemelerde bulundu.

Kınık Köyünde önce Güzel Okulum Projesi kapsamında onarımına karar verilen İlköğretim Okulunda incelemelerde bulunan İlçe Kaymakamı Ali KATIRCI,okulda yapılacak çalışmalar hakkında Köy Muhtarından bilgi aldı.

Daha sonra köylülerle sohbet eden İlçe Kaymakamı Ali KATIRCI, köylülerin sorunlarını dinledi. İlçe Kaymakamı Ali KATIRCI; "Bu ziyaretleri düzenlemekteki amacımız , çevreyi tanımak ve insanlarla tanışmak,karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak,problemlerin neler olduğunu yerinde belirlemek ve bunların çözümü için neler yapabiliriz konularını vatandaşlarla görüşmektir. İlçemiz genelinin geçim kaynağı tarım ve hayvancılık üzerine. İlçenin ekonomik ve sosyal alanlarda gelişmesine yönelik elimizden gelen çalışmaları hep birlikte gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

Kaymakamın köylülerle yaptığı sohbetten sonra,Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından köylülere gıda yardımı paketi ile İlçe Kaymakamı Ali KATIRCI’nın eşi Hacer KATIRCI’nın başkanlığında daire amirlerinin eşlerinden oluşan Sevgi Gönüllüleri Komitesi tarafından giyecek dağıtımı yapıldı.

Hakan Mertli - Kenthaber / Bozkır
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2005 Pazartesi 07:50:31
Güncelleme :24 Temmuz 2005 Pazar 17:31:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?