30
Mayıs
2024
Perşembe
ÇUMRA - KONYA

AKP seçim startını verdi

AK Parti Konya İl Teşkilatı kadın ve gençlik kollarının tüm kademelerindeki kongrelerinden sonra ilçe başkanları ve belde başkanları seçiminin de startını verdi.

İlk olarak İçeri Çumra Belde Başkanlığının 3. Olağan kongresinin gerçekleştirildiği toplantıya İçeri Çumralıların ilgisi büyüktü.

Ak Parti Konya milletvekili Muharrem Candan, Ak Parti Konya İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilatlanmalardan Sorumlu Başkan İsmail Sahar, Medya Birim ve Tanıtım Başkanı, Çumra Koordinatörü ve İl Başkan Yardımcısı Musa Korkmaz ile İl Yönetim Kurulu Üyesi Seyit Mehmet Sümer katıldığı kongre de Çumra İlçe Başkanı Zekeriya Demir'de katıldı.

İçeri Çumra Belde Başkanı Ali Cebecioğlu'nun tek aday olduğu kongrede tek liste sunuldu. Kongrede ilk olarak konuşan Ak Parti Konya İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilatlanmalardan Sorumlu Başkan İsmail Sahar, Ak Kadrolar olarak çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini belirterek, birlik ve berberliklerinin en güzel göstergelerinden birisi olan kongreleri Ak Parti'ye yakışır bir şekilde gerçekleştireceklerini belirtti.

Kadın ve gençlik kollarının kongrelerini başarılı bir şekilde tamamladıklarını dile getiren Sahar "Her an seçim olacakmış gibi çalışan partimiz bir nevi kan yenileme olarak gördüğü kongrelerini belde ve ilçe başkanları içinde başlatmış bulunuyor . İnşallah gerçekleşecek bu kongremiz bölgemize ve şehrimize yeni güzelliklere vesile olur" dedi.

Teşkilat çalışmaları hakkında da değerlendirmelerde bulunan Sahar konuşmasını "Her alanda örnek olan Konya'mız teşkilat çalışmalarında da ülkemize örnek oluyor. En küçük taşra birimlerine kadar koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdüren teşkilatlarımızla inşallah Başbakanımızın yolunda Partimizin misyonuna layık bir şekilde yolumuza devam edeceğiz" diyerek sürdürdü.

Son olarak kürsüye gelen Ak Parti Konya milletvekili Muharrem Candan'da Ak Parti'nin genel çalışmalarından çete operasyonlara, KOP ve hızlı tren projelerinden tarım alanda yapılan çalışmalara, CHP hakkındaki değerlendirmelere kadar bir çok alanda durum tespitinde bulunup değerlendirmeler yaptı. Konuşmaların ardından yapılan kongre seçimlerinde İçeri Çumra Belde Başkanı Ali Cebecioğlu tekrar başkan oldu.

Yeni Şafak
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2008 Perşembe 16:06:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?