22
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Benzinlikte düello!

Konya'da bir kişi, aralarında uzun zamandır husumet bulunan köylüsü tarafından ruhsatsız tabancayla ayağından vurularak yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, olay saat 22.00 sıralarında merkez Meram İlçesi Antalya Çevre yolu üzerinde bulunan bir petrol istasyonunda meydana geldi. Hadim İlçesi'nin Eyişte Köyü'nde yaşayan ve uzun zamandır aralarında husumet bulunan Adil U. (27) ile Ahmet C. (29), otomobillerine gaz almak için girdikleri petrol istasyonunda tesadüfen karşı karşıya geldi.

Eski husumet yüzünden ağız münakaşasına giren şahıslardan Ahmet C., tartışmanın büyümesiyle üzerinde taşıdığı ruhsatsız tabancasıyla köylüsü Adil U.'yu ayağından vurdu. Ahmet C. olay yerinde devriye gezen polis ekipleri tarafından suçüstü yakalanırken, ayağından yaralanan Adil U. ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay sonrası gözaltına alınan Ahmet C. ve yanında bulunan yeğeni Ali K. hastanede sağlık kontrolünden geçirildikten sonra polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

.
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2005 Çarşamba 11:23:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?