24
Mayıs
2024
Cuma
KADINHANI - KONYA

Dargın başkanları bakan barıştırdı

Tarım ve Köyişleri Bakanı Sami Güçlü, Konya’da sulama meselesi yüzünden dargın iki belde belediye başkanıyla bir araya gelerek onları barıştırdı.

Bakan Güçlü, Konya Milletvekilleri ile AK Parti il ve ilçe teşkilatının talebi üzerine, sulama suyu paylaşımı nedeniyle araları bozulan Kadınhanı İlçesi’ne bağlı Kolukısa ve Atlantı Belde Belediye Başkanlarını barıştırmak için Kolukısa Beldesi’ni ziyaret etti.

Güçlü, Belde Belediye Başkanı Ali Turan’ın evinde verilen yemeğe katıldı. Yemeğe, aralarında dargınlık olduğu belirtilen Atlantı Beldesi Belediye Başkanı Ali Kartaltepe de katıldı.

Basına kapalı olarak görüşen Bakan Güçlü daha sonra, beraberindekilerle, beldenin kahvehanesinde vatandaşlarla sohbet toplantısına katıldı.

Güçlü burada yaptığı konuşmada, iyilikler ve güzellikler olurken sorunların da yaşandığını vurgulayarak, "İki belediye başkanı arasındaki sorunun çözülmesi için çağırdılar, biz de geldik. Ancak çözülmesi gereken fazla bir şey kalmamış, kendi aralarında halletmişler. Biz de gereken desteği sağladık. O bölgedeki su sorunun çözülmesi için de genel müdürlüklerimizden gelen arkadaşlar çalışmalarına başladı’’ şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2005 Cumartesi 15:02:36
Güncelleme :24 Kasım 2005 Perşembe 16:36:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?