19
Mayıs
2024
Pazar
KULU - KONYA

Kaymakam Işık göreve başladı

KULU KAYMAKAMI IŞIK GÖREVİNE BAŞLADI

Konya'nın Kulu İlçesi Kaymakamlığı'na atanan Ayhan Işık görevine başladı.

Kaymakam Erkaya Yırık'ın Kulu'dan Mardin'in Kızıltepe İlçesi Kaymakamlığına atanmasının ardından Kulu Kaymakamlığı görevine Gümüşhane'nin Kelkit İlçesi Kaymakamı Ayhan Işık atandı.

Kulu'ya gelen Kaymakam Işık görevine başladı. Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız ve diğer protokol mensupları ile tanışan Kaymakam Işık, belde ve köylerle ilgili bilgi aldı. Kaymakam Ayhan Işık, hizmetlere ara vermeden devam edeceklerini belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2010 Cuma 12:21:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Hamdi Tümer IP: 80.239.242.xxx Tarih : 21.08.2010 10:11:06

Selamun aleyküm  Kulumuza hoşgeldiniz yeni  kaymakamımız  sayın ayhan Işık  . Umarım kazamızı  şöyle bir denetim yaparak ,  Şehir içerisinde büyük ve küçük baş hayvan besleyen besicilerini uyarır kazamızın kokmasını önlersiniz. Ayrıca ses kirliliğinin boyutlarını rahatsız etmeycek şekşilde a.b. standartlarına ayarlanırsa inanın çok seviniriz. Başda belediye miz olmak üzere halka hizmet ediyoruz diyerek kazayı aporlerle donatılar anfiyide sonuna kadar açıyorlar, İlan anaktar kayıp,ilan kuzu kayıp ilan su paralarını yatırın , Mübarek  kayıp merkezi sanki. Ayrıca birde sokak  satıcıları ve hordacıların anfileri eklenirse vargelin işin içinden çıkılmıyor. Evde hastası  ve küçük çocuğu olan yaşlısı olan yandı. Bana göre barbarlıktan başka birşey değil. Allah size kolaylık versin Vazifenizde başarılar dilerim.