20
Mayıs
2024
Pazertesi
KULU - KONYA

Okul müdürlerine 'idarecilik' konferansı

Kulu'da okul müdürlerine, "Eğitim, öğretim ve idarecilik" konulu konferans verildi. Kulu Anadolu Lisesi konferans salonunda Milli Eğitim Bakanlığı Başmüfettişi Fevzi Mutlu tarafından verilen konferansa, ilçe merkezinde, belde ve köylerde bulunan okul müdürleri katıldı.

Konferansta konuşan Başmüfettiş Fevzi Mutlu, şu an Türkiye’de 57 bin okul müdürü olduğunu belirterek, "Bir okul müdürünün öğretmen ve öğrencileriyle ilgili her türlü bilgiye sahip olması gerekir. Sorunlarınız varsa bunları bildirmelisiniz. Bizler okul müdürlerinin görevlerini çok önemsiyoruz. Her şey sizlerin dirayetine bağlıdır. Yönetim bir sanattır" dedi.

Bütün il, ilçe, belde ve köylerdeki okul müdürlerine seminerler vererek, öğrencilerin daha kaliteli bir eğitim almalarını sağlamayı hedeflediklerini ifade eden Mutlu, "Biz il il, ilçe ilçe gezerek müdürlerimizin bu konularda hassas, duyarlı, azimli ve kararlı olmalarını, bu işe gönül vermelerini istiyoruz. Bakanlık olarak müdürlerimizin bu konularda azimli ve gayretli çalışmalarını diliyoruz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2004 Çarşamba 16:06:16
Güncelleme :12 Nisan 2005 Salı 16:22:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?