26
Mayıs
2024
Pazar
KULU - KONYA

Triportörün parçalarını çaldılar

KULU'DA TRİPORTÖRÜN PARÇALARINI ÇALDILAR

Konya'nın Kulu ilçesinde hırsız veya hırsızlar bir evin bahçesinde bulunan triportörün motor parçalarını çaldı.

Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesi'nde Mustafa Çiftçi'ye ait evin bahçesinde bulunan 42 NZ 767 plakalı triportörün motor parçaları gece geç saatlerde kimliği belirsiz kişi veya kişilerce sökülerek çalındı.

Sabah çarşı merkezine gitmek için triportörü çalıştırmak isteyen Mustafa Çiftçi, motorun çalışmaması üzerine aksamını kontrol ettiğinde parçaların sökülerek çalındığı görerek polise bilgi verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri inceleme yaparak hırsız veya hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2009 Perşembe 16:31:01
Güncelleme :24 Aralık 2009 Perşembe 21:26:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ihsan akalin IP: 79.138.146.xxx Tarih : 10.01.2010 05:49:07

slm  öncesinde  motor sahibibe gecmis olsun  dilerim ya insanlar ne bicim birsey olmus  motora bak hasat zaten yazik deyilmi bu adamin  ekmek parasinin rizgiyla oynamak birakin bu isleri elbet birgun olur kulu emniyet görevlilerimiz sayesinde yakalanacaginizi unutmayin ben inaniyorumki emniyetimiz cok guclu ve cok guzel calisiyor aylarda gecse senelerde gecse bu olayi yapani cezalandircaklarina isvecden saygilar sevgiler tum görevli ekiplerimize sizler olmassaniz biz yokuz hepinize  tskler  anamiz bacimiz sizin sayenizde evde rahat uyuyorlar ALLAHDAN ISTEYIM memurlarimiza ömur versin ihsan akalin