24
Mayıs
2024
Cuma
MERAM - KONYA

1. Lig sevinci

Halkbank Türkiye Erkekler 2. Voleybol Ligi final grubu müsabakalarında Aselsan’ı 3 - 1 yenerek 1. Lig’e yükselmeyi garantileyen Meram Belediyespor’da, büyük sevinç yaşanıyor.

Meram Belediyespor Başkanı Bahattin Karapınar, sezon başında verdikleri sözü yerine getirdikleri için çok mutlu olduklarını söyledi. Çok zorlu bir maratonu başarıyla tamamladıklarını vurgulayan Karapınar, "Sezon başında bu takımı aldığımızda, hedefimizi 1. Lig olarak belirlemiştik. Final grubundaki 2 maçı kazanarak bunu başardık. Bu turnuvada adımızı Türkiye’ye duyurduk. Artık Konyaspor’dan sonra, 1. Lig’de mücadele eden bir takımımız daha var. Voleybolu, Konya’ya sevdireceğiz" diye konuştu.

Meram Belediyespor’un Konyaspor’a devri konusunda henüz net bir gelişme olmadığını da belirten Başkan Karapınar, ileriki günlerde bu konuyu gündeme getireceklerini sözlerine ekledi.
Manavgat’ta yapılan final grubu müsabakalarında Meram Belediyespor, ilk maçta Maliye Gençliği 3 - 2, ikinci maçında ise Aselsan’ı 3 - 1 mağlup ederek, 1. Lig’e çıkmayı garantilemişti.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2005 Pazar 14:55:50
Güncelleme :1 Mayıs 2005 Pazar 14:59:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?