18
Mayıs
2024
Cumartesi
MERAM - KONYA

3 bilekçi, milli takım yolunda

Meram Belediyespor’lu 3 bilek güreşçisi milli takım aday kadrosuna seçildi.

28 Nisan - 1 Mayıs 2005 tarihleri arasında Kilis’te yapılan Gençler ve Büyükler Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri’ne Konya’yı temsilen katılan Meram ve Karatay Belediyespor kulüplerinden sporcular toplamda 9 altın madalya kazandı.

Meram Belediyespor’dan 55 kiloda Mehmet Çetinkaya sağda altın, 75 kiloda Haydar Gildil, hem sağ hem sol bilekte altın, 80 kiloda Özgür Kızgın ise solda altın sağda ise gümüş madalya kazandı. Bu üç sporcu Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu Teknik Kurulu tarafından aday kadroya alındı. Milli takım kadrosunun federasyon tarafından önümüzdeki haftaya kadar açıklanması bekleniyor.

Uzun süreden beri çok iyi bir hazırlık yaptıkları Kilis’teki şampiyonada Konya’yı en iyi şekilde temsil ettiklerini belirten Meram Belediyespor Bilek Güreşi Antrenörü Emin Görmüş, "Madalya beklediğimiz sporcuların hiçbirisi de bizi yanıltmadı. İnşallah federasyon yönetimi tarafından milli takıma çağrılacak oyuncular arasında bizim bilek güreşçilerimizin de yer almasıyla Avrupa Şampiyonası’nda Konya’yı ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2005 Perşembe 11:43:48
Güncelleme :5 Mayıs 2005 Perşembe 13:19:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yusuf dogan IP: 85.104.53.xxx Tarih : 24.11.2006 12:25:40
site cok dgüzel ama bence chat da olsa daha ilgi cekici olur hem bu sayede yeni bilekci arkadaşlarlada tanışma ortamı yaratmış olurdunuz buda sitenin gücüne güc katardı bence