18
Mayıs
2024
Cumartesi
MERAM - KONYA

AKP'li hanımlardan yaşlılara ziyaret

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü ve AK Parti Meram Kadın Kolları Başkanlığı, Yaşlılar Haftası dolayısıyla çeşitli mahallelerdeki yaşlıları ziyaret ederek gül verdi.

Meram Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından belirlenen evlerdeki yaşlıları Ak Parti Meram Kadın Kolları Başkanı Hatice Şahin ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti. Yaşlılarla bir süre sohbet eden kadın kolları üyeleri, onlara gül verdi.

Yaşlılar Haftası dolayısıyla bir açıklama yapan Meram Belediye Başkanı Refik Tuzcuoğlu da, ilçedeki yardıma muhtaç vatandaşların tespit edilmesi ve gerekli yardımların yapılması için çalışmaların devam ettiğini belirterek, "Belediyemizde kayıtlı bulunan yaşlı hastalara mutad olarak gıda, sağlık vb. yardımlarımız sürmektedir. Kısa bir süre önce yardıma muhtaç durumdaki 2 bin 500 vatandaşımıza gıda yardımı yaptık. Yine Ramazan ayı boyunca muhtaç durumdaki 250 kişinin evine günlük olarak sıcak yemek götürerek sosyal belediyecilik konusundaki hassasiyetimiz gösterdik. Belediyemizin anlaşmalı olduğu Özel Vakıf Hastanesi’nde mağdur durumdaki çok sayıda hastamızın muayene edilmesi ve ameliyatın yapılmasına da öncülük ettik" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Mart 2005 Pazar 14:56:48
Güncelleme :12 Nisan 2005 Salı 13:12:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?