22
Mayıs
2024
Çarşamba
MERAM - KONYA

Alavardı mahallesine yeni yol

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından Yaka Caddesi ile Aziz Mahmut Hüdai Caddesi arasındaki geçişi sağlayan Çayırbeyli Sokak'taki çalışmalar tamamlandı. Yeni açılan yolun hizmete girmesiyle birlikte bölgedeki trafik yoğunluğu önlenirken cep parklarla da otopark sorunu çözüldü.

 
Meram Belediye Başkanı Refik Tuzcuoğlu, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapımı tamamlanarak hizmete açılan Alavardı Mahallesi Çayırbeyli Sokak'ta incelemelerde bulundu.

İlçe genelinde yol ve düzenleme çalışmalarının hızla sürdüğünü belirten Başkan Tuzcuoğlu, “Fen işleri çalışmalarımız 2007 yılı programımızın çok önünde gidiyor. Alavardı Mahallemizde uzun yıllardır problem olan Çayırbeyli Sokak'taki çalışmalar tamamlanarak trafiğe açılmıştır. Estetik ve kalite anlayışından ödün vermediğimiz bu yol üzerindeki cep parklar da otopark sorununu çözmüş ve trafiğin transit olarak işlemesini sağlamıştır. Yaklaşık 350 milyar liraya mal olan Çayırbeyli Sokak'taki yol yapım ve düzenleme çalışmalarıyla mahallemizin daha da güzelleşmesi ve düzene girmesi sağlanmıştır” dedi.

 
Başkan Tuzcuoğlu, Belediye Meclis Üyesi Muammer Dinler, Muhtar Mustafa Becerik ve ilgili daire müdürleriyle birlikte mahallede çeşitli incelemelerde bulunarak vatandaşlarla sohbet etti.

 
Çayırbeyli Sokak'ta çalışmalarla bin 300 metre bordür, 2 bin 270 metrekare parke, 600 adet oluklu taş ve 6 bin 600 metrekare asfalt kaplaması yapıldığı bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2007 Pazartesi 14:15:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?