22
Mayıs
2024
Çarşamba
MERAM - KONYA

Araç filosuna takviye yapıldı

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü'ne aldığı yeni iş makinesi ve araçlarla tüm ekipmanını yeniledi.


Yeni alınan araç ve iş makinelerinin tanıtımı nedeniyle Muhacir Pazarı'nda düzenlenen törene AK Parti Konya Milletvekili Hasan Angı, Meram Belediye Başkanı Refik Tuzcuoğlu, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Konya Muhtarlar Derneği Başkanı Muzaffer Gülsöz, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

 
Hızlı adımlarla hizmet ve yatırım üretmeye devam ettiklerini belirten Meram Belediye Başkanı Refik Tuzcuoğlu, “Göreve geldiğimizde iş makineleri noktasında çok büyük sıkıntılarımız vardı. Bunu muhtarlarımız da çok iyi biliyordu. Çok şükür yaptığımız alımlarla hem Fen İşleri hem de Temizlik İşleri'ndeki araçları ve iş makinelerini yeniledik. Eski araçlarımızı da beldelerimizin hizmetine verdik. Yaptığımız bu son alımla Fen işleri ekipmanımız A'dan Z'ye yenilendi. 2 yıl içinde araç filomuza toplamda 6 trilyonluk bir alım yaptık. Meramımıza ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


Başkan Tuzcuoğlu, yaklaşık 1 milyon 600 bin YTL'yi bulan yeni alımla Fen İşleri Müdürlüğü araç filosuna 1 adet ekskavatör, 4 adet asfalt silindiri, 1 adet greyder ve 5 adet kamyonu kazandırdıklarını kaydetti.


Konuşmaların ardından törene katılanlar iş makinelerine binerek objektiflere poz verdi.

iha
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2007 Pazartesi 17:36:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?