27
Mayıs
2024
Pazertesi
MERAM - KONYA

İlde bıçakla yaralama

Konya'da bıçakla adam yaralama ihbarı üzerine verilen eşkale uygun şahsı 5 dakika içinde suç aletiyle birlikte yakalayan polis, yaralı olduğu öne sürülen kişiye ulaşamadı.
 
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Meram İlçesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 155 polis imdat hattını arayan bir kişi, Hatıp Caddesi üzerinde bir kişinin bıçakla yaralandığını, kendisinin yaralıyı alarak otomobiliyle hastaneye doğru yola çıktığını iddia ederek, şahsı bıçaklayan kişinin isminin A.A. olduğunu, belediye otobüsüne binerek Saman Pazarı istikametine gittiğini söyledi. Telsiz anonsuyla harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, 5 dakika içerisinde otobüsü bularak durdurdu. Otobüse binen polisler, arka koltukta oturan A.A.'yı yakalarken, bir adet ekmek bıçağı da ele geçirildi.
 
Zanlı, gözaltına alınırken Konya'daki bütün hastanelerde yapılan aramalara rağmen yaralı olduğu öne sürülen şahsa ulaşılamadı. A.A. ifadesinde, kendisini terk ederek kaçan eşinin arkadaşını öldürmek için yola çıktığını, ancak yolda aradığı kişinin akrabasını 3-4 yerinden bıçakladığını öne sürdü. Yaralıya ulaşılamadığı için hakkında adam yaralama suçundan işlem yapılamayan A.A, Konya Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sabah saatlerine kadar gözlem altında tutuldu. Şahıs, maksat dışı bıçak taşıdığı gerekçesiyle hakkında işlem yapıldıktan sonra Konya Adliyesi'ne sevk edilecek.
İHA
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2006 Cumartesi 12:19:20
Güncelleme :11 Kasım 2006 Cumartesi 12:24:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?