19
Mayıs
2024
Pazar
MERAM - KONYA

Mamuriye Parkı yenilendi

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından yenilenen Mamuriye Parkı hizmet vermeye başladı.

Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, ekip anlayışına verdiklerini öneme dikkat çekerek, "Bütün mesai arkadaşlarımızla birlikte ekip ruhu içinde hareket ederek mahallelerimize en kaliteli ve en hızlı şekilde hizmet götürebilmenin gayreti içerisindeyiz. Yaklaşık 2 ay süren Mamuriye Parkımızdaki bu düzenlemeler neticesi havuzundan yeşil alan düzenlemesine, çocuk oyun grubundan ışıklandırmasına varıncaya kadar oldukça güzel, estetik ve modern bir parkı hizmetine sunmuş olduk" dedi.

Başkan Kalaycı, Meram'a değer katacak yeni park çalışmalarının da müjdesini vererek, "Proje çalışmaları devam eden 2 önemli parkın inşaat çalışmalarına da kısa süre içinde start vereceğiz. Alaaddin'de eski belediye yanındaki Şelale Parkı'nda Ramazan ayı içinde düzenleme çalışmalarına başlayacağız. Ayrıca Melikşah Mahallesi'nde emekliler konağı, muhtar odası ve çay bahçesinin yer alacağı örnek bir parkın proje çalışmaları devam etmektedir" diye konuştu.

2 bin 600 metrekarelik toplam alanı olan Mamuriye Parkı'nda, kameriye sayısı ikiden altıya çıkarılırken oyun gruplarının ve fitness oyun grubunun zeminine döşenen kauçuk malzeme say
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2009 Cumartesi 16:10:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?