23
Mayıs
2024
Perşembe
MERAM - KONYA

Meram Belediyespor'da iki imza

Bu sezon Türkiye Halkbank Erkekler 1. Voleybol Ligi’ne yükselen Meram Belediyespor’da transfer çalışmaları başladı. CSKA Sofya takımından Bulgar Kirchev ile sözleşme imzalayan yeşil-beyazlılar, Erkan ile de 1 senelik sözleşme yeniledi.

Bera Otel’de gerçekleşen, Meram Belediye Başkanı Refik Tuzcuoğlu, Meram Belediyespor Başkanı Bahattin Karapınar, Meram Belediyespor Antrenörü Metin Karapınar ve yeşil-beyazlı yöneticilerin hazır bulunduğu imza töreninde konuşan Başkan Karapınar, iki oyuncunun da kendini Türkiye liglerinde kanıtladığını belirterek, "Kirchev daha önceden tanıdığımız bir oyuncu. Takımımıza faydası olacaktır. Erkan’ın ise 1. lige yükselmemizde büyük payı var. Transferlerimizin devamı gelecek. 1. ligde başarılı olacağız" dedi.

Konuşmaların ardından kendisini 1 seneliğine yeşil-beyazlı kulübe bağlayan sözleşmeye imza atan 28 yaşında ve 2.05 boyundaki Peter Kirchev de, daha önce Bursa Emniyetspor ve Tokat Plevnespor’da oynadığını belirterek, "Birkaç takımdan teklif aldım ama Meram Belediyespor’u tercih ettim. Türkiye’ye yabancı değilim. Başarılı olmak için elimden geleni yapacağım" şeklinde konuştu.

Sözleşmesini 1 sene daha uzatan Erkan Sporeli ise yeni sezonda tekrar Meram Belediyespor’da forma giyeceği için mutlu olduğunu kaydetti.

 

İHA
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2005 Salı 14:09:50
Güncelleme :1 Haziran 2005 Çarşamba 17:27:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?