18
Mayıs
2024
Cumartesi
MERAM - KONYA

Meram Köprüsü'nde sünnet şöleni

Meram Belediyesi, ücretsiz olarak sünnet ettireceği 500 çocuk için tarihi Meram Köprüsü'nde şölen düzenledi.

Şölene, AKP Konya Milletvekili Hasan Anğı, Meram Belediye Başkanı Refik Tuzcuoğlu, AKP İl ve Meram İlçe yöneticileri, Muhtarlar Derneği Başkanı Muzaffer Gülsöz, muhtarlar, Belediye Meclis Üyeleri, sünnet olacak çocuklar, aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şölenin ilk bölümünde palyaçolar, sünnet çocuklarını doyasıya eğlenirken, Başkan Tuzcuoğlu, 2 çocuğun sünnet elbisesini giydirdi.

Şölende konuşan Meram Belediye Başkanı Refik Tuzcuoğlu, nesil yetiştirmenin kolay bir iş olmadığına dikkat çekti. Tuzcuoğlu, "Avrupa bugün nüfus noktasında, yeni nesil yetiştirme noktasında çok ciddi sıkıntılarla uğraşıyor. Türkiye genç ve dinamik bir nüfusa sahip. Çalışkan ve gayretli insanlarımız var. 500 çocuğu yetiştiren anne ve babaları kutluyorum. Onların sünnet şölenine katılmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Belediyemiz adına onları sünnet ettirmekten onur duyuyorum. Geçen yıl yine 500 civarında çocuğumuzu sünnet ettirmiştik. Bu yıl da yine o kadar çocuğumuzu sünnet ettiriyoruz" dedi.

Şenlikte konser veren ünlü sanatçı Rıza Konyalı ise, "Meram Belediye Başkanı'mız Refik Tuzcuoğlu'na 40 yıl sonra beni hemşehrilerimle buluşturduğu için çok teşekkür ediyorum. Mutluluğumu kelimelerle ifade edemem" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2005 Pazar 14:03:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?