23
Mayıs
2024
Perşembe
MERAM - KONYA

Meram'da final sevinci sürüyor

Halkbank 2. Voleybol Ligi Erkekler Yarıfinal Müsabakası’nda finale yükselen Meram Belediyespor’da sevinç sürüyor.

Antalya’nın Manavgat ve Alanya ilçelerinde 2 grupta oynanan maçlar sonucu Meram Belediyespor, Ankara Maliye Gençlik, Aselsan ve Tokat Turhal Belediyespor finale yükseldi.
Manavgat grubunda mücadele eden Meram Belediyespor’u, yarıfinal maçlarında Meram Belediye Başkanı Refik Tuzcuoğlu, AKP Meram İlçe Başkanı Mehmet Peksemerci, Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, AKP İl ve Meram İlçe Yönetiminden giden taraftarlar destekledi.

Meram Belediyespor Kulübü Fahri Başkanı ve Meram Belediye Başkanı Refik Tuzcuoğlu, takımın finale yükselmesinden büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "Hedefimiz olan 1. Lig yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Yarıfinal maçlarında takımımızı yalnız bırakmayan tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Final maçlarında da oyuncularımız, teknik heyetimiz, yönetimimiz ve Konyamızdan gidecek taraftarlarla bir bütün olarak 1. Lig önünde kalan 3 maçı da kayıpsız atlatmak istiyoruz" dedi.

Bu arada iki gün izin verilen takım, yarından itibaren final maçlarının hazırlıklarına başlayacak.
Final maçları, 29-30 Nisan – 01 Mayıs 2005 tarihlerinde Manavgat’ta oynanacak.
Öte yandan finallere, "Batı Grubu" olarak bilinen A Grubu’ndan sadece Meram Belediyespor’un yükselmesi, B Grubu'ndan ise 3 takımın çıkması spor otoritelerince sürpriz olarak yorumlandı. Geçen yıl Batı Grubu takımlarından 3, Doğu Grubu’ndan da 1 takım finale kalmayı başarmıştı.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2005 Salı 16:29:48
Güncelleme :27 Nisan 2005 Çarşamba 16:19:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?