22
Mayıs
2024
Çarşamba
MERAM - KONYA

Meramlı kadınlar fidan dikti

Meram Belediyesi Kadın Meclisi ve AK Parti Meram İlçe Kadın Kolu Başkanlığı üyeleri, Dutlukırı mevkiinde çam fidanı dikti. Meram Belediyesi Dutlukırı Kültür Parkı’ndaki fidan dikim törenine Kadın Meclisi Başkanı Akar Semerci, AK Parti Meram Kadın Kolu Başkanı Hatice Şahin, yönetim kurulu üyeleri ve Meram Belediye Başkanı Refik Tuzcuoğlu’nun eşi Rabia Tuzcuoğlu katıldı.

AK Parti Meram İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Şahin, "Yaşadığımız güzel mekanları gelecek nesillere yaşanılabilir halde bırakmak hepimizin hedefidir. Yeşil olan Meram İlçemiz’de, biz bayanların fedakar bir ana şefkatiyle dikeceğimiz fidanların daha canlı ve daha yeşil olacağından eminim. İnşallah hizmetimiz amacına ulaşır. Bu programın düzenlenmesinde emeği geçen başta Meram Belediye Başkanımız Sayın Refik Tuzcuoğlu olmak üzere, Park Bahçeler Müdürlüğü ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerine teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra programa katılan kadınlar yaklaşık 6 yaşında ve 1’er metre uzunluğunda olan çam fidanlarını toprakla buluşturdu.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Mart 2005 Perşembe 15:47:04
Güncelleme :12 Nisan 2005 Salı 13:16:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?