22
Mayıs
2024
Çarşamba
MERAM - KONYA

Otomobil çalışmayınca yakalandılar

Konya'da plakası boya ile değiştirilmiş otomobille gittikleri petrol istasyonunda, bıçak zoruyla 50 YTL benzin aldıktan sonra çalıştıramadıkları otomobili iterek kaçmaya çalışan alkollü şahıslardan 2'si yaşanan kovalamaca sonucu polis tarafından yakalandı.


Olay, merkez Meram ilçesi Albay Caddesi üzerinde bulunan bir petrol istasyonunda saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, petrol istasyonuna 48 EM 841 plakalı otomobille gelen alkollü 4 kişi, 50 YTL'lik benzin aldıktan sonra para vermeden gitmek istedi. Pompa görevlisi, ısrarla para istediği şahısların bıçak çekmesi üzerine polisi arayarak ihbarda bulundu. Otomobili çalıştıramayan şahıslar, bir süre ittikleri aracı İhsaniye Caddesi'nde bir apartmanın altına koymak isterlerken ihbar üzerine gelen polis tarafından fark edildi.

Polis ekipleri, kendilerini görüp kaçan 4 kişiden Bayram Ç. (21) ile Sezer G'yi (22) kovalamaca sonucunda yakaladı. Şahıslardan Sezer G'nin yakalandığı sırada polislere bıçak çektiği öne sürüldü. Otomobilde yapılan incelemelerde 42 EM 841 olan plakanın boyayla 48 EM 841 şeklinde değiştirildiği anlaşıldı.


Alkollü 4 kişinin beyaz bir otomobille pompaya yanaştığını belirten pompa görevlisi, "50 YTL'lik benzin verdik. Israrla ücret istememize rağmen ücret vermeyip arabayı iterek uzaklaştırdılar. Biz ücreti almak için arkasından gittik, sonra 155 Polis İmdat telefonunu aradık. Bize bıçak çekince, biz de fazla ısrar etmedik. Polisler geldi 2 tanesi yakalandı, 2 tanesi kaçtı. Bir tanesi de polise bıçak çekti" dedi.

 
Suç dosyaları kabarık olan şahıslardan 2'si hastanedeki sağlık kontrolünün ardından polis merkezine götürüldü.

Otomobilin çalıntı olma ihtimali üzerinde duran polis, kaçan 2 kişiyi bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

iha
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2007 Pazartesi 13:30:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?