24
Mayıs
2024
Cuma
MERAM - KONYA

Sokak ortasında infaz

Konya’da bir kişi tüfekle başından vurularak ağır yaralandı. Olay, gece saat 00.35 sıralarında Meram Cedidiye Mahallesi Nasreddin Hoca Sokak’ta meydana geldi. Cihan Bağ (24) bir araçtan tüfekle ateş edilmesi sonucu yaralandı.

Başına ve yüzüne isabet eden saçmalar nedeniyle sağlık durumunun ağır olduğu bildirilen Bağ, Konya Numune Hastanesi’nde yapılan ilk tedavisinin ardından hayati tehlikesi nedeniyle Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.

Olayın ardından araştırma başlatan polis ekipleri, şüpheli Haydar Küpçük’ü (20) gözaltına aldı. Haydar Küpçük’ün, babası Bahattin Küpçük’ü 1 Şubat 2003 tarihinde bıçaklayarak öldüren ve aftan yararlanarak serbest kalan Cihan Bağ’a, ağabeyi Gökhan Küpçük ile birlikte otomatik av tüfeği kullanarak silahlı saldırı düzenledikleri yönünde ifade verdiği öğrenildi.

Olaydan sonra kaçan Gökhan Küpçük ise sabah saatlerinde yakalanarak gözaltına alındı. Öte yandan, Cihan Bağ’ın 22 Şubat 2005 tarihinde bir arkadaşını kol ve bacağından bıçaklayarak yaraladığı da öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Mart 2005 Perşembe 11:50:08
Güncelleme :12 Nisan 2005 Salı 13:09:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?