18
Mayıs
2024
Cumartesi
MERAM - KONYA

Tekvandoculara başkandan ödül

Meram Belediye Başkanı Refik Tuzcuoğlu, tekvando şampiyonalarında madalya kazanan Meram Belediyespor’lu sporcuları altınla ödüllendirdi.

Ödül törenine, Başkan Refik Tuzcuoğlu, Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, yöneticiler, teknik heyet ve sporcular katıldı. Meram Belediyespor’un hızına yetişilmediğini belirten Başkan Tuzcuoğlu, "05-10 Haziran 2005 tarihleri arasında Nevşehir’de yapılan Yıldızlar Türkiye Tekvando Şampiyonası’nda sporcularımız 2 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya kazanarak il bazında Konya’nın 3. olmasını sağlamışlardır. Başarıda emeği olan tüm yönetici, antrenör ve sporcularımızı kutluyorum" dedi.

Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, voleyboldaki başarının ardından tekvando branşında da çok iyi neticeler elde ettiklerini söyledi. Ödül töreninde bulunmaktan onur duyduğunu söyleyen Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin ise "Benim için çok anlamlı ve güzel bir gün. Bu tablo, olması gereken bir tablo. Bizim istediğimiz çocuklarımızın sadece okullarda eğitilmesi değil, aynı zamanda sportif olarak da yetiştirilmesi ve ülkemize kazandırılmasıdır. Bu çocuklarımızın geleceğini hep birlikte hazırlayacağız" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından, Nevşehir’deki şampiyonada altın madalya kazanan Yakup Kıtay ve Yunus Sarı (53kg), il olarak kazanılan üçüncülük kupasını Başkan Tuzcuoğlu’na hediye etti. Başkan Tuzcuoğlu, Federasyon Başkanı Şahin, Kulüp Başkanı Karapınar, Kulüp İkinci Başkanı Seyit Solma ve Antrenör Arif Baltacı, sporculara altın hediye etti.

 

İHA
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2005 Salı 16:12:25
Güncelleme :20 Haziran 2005 Pazartesi 16:46:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?