16
Mayıs
2024
Perşembe
SELÇUKLU - KONYA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Akınsoft

AKINSOFT; * Türkiye'nin en geniş program arşivine sahip yazılım evi, * Kuruluşu 12 Nisan 1995 / KONYA, * Şirketleştiği 4 Aralık 1996 tarihini Dünya Bilişimciler Günü olarak dünyaya armağan eden, * Kendi bünyesinde sağladığı disiplin, hedeflediği amaç ve inandığı ilkelerinden asla taviz vermeyen yapısı ile Türkiye çapında yaptığı çalışmalar neticesinde hızla yayılan, * Kendi öz sermayesi ile yapılanan, (hiçbir sermaye desteği almayan) * Bir kişi ile başladığımız bu yolda bugün; Türkiye genelinde 77 ilde 831 (24.05.2005) çözüm ortağı ile müşterilerine devamlı destek veren büyük bir aile yapısına sahip, * Windows, Dos ve Web tabanlı 84 adet (24.05.2005) program arşivi ile tüm sektörlere hitap edebilecek güçte yazılımları bünyesinde barındırarak, müşterilerine geniş bir ürün yelpazesi sunan, * Kurulduğu ilk günden bugüne müşteri portföyünü ve çalışan sayısını artırarak sektörünün 1 numaralı şirketi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen hedefleri büyük bir şirketiz.

 MİSYONUMUZ Müşterilerine en iyi hizmeti ve desteği sunmak adına önce tüm Türkiye`de, sonra tüm Dünya`da AKINSOFT Çözüm Ortağı Ağı’ nı kurmak ve tüm sektörlere teknolojiyi eriştirmek. VİZYONUMUZ “İnsana ve insanlığa değer verilmeyen köşe kalmasın!” ilkesini prensip edinerek; Türk yazılımının öncüsü olmak. Dünya`ya; Türkiye adına biz de varız demek.

İlgili Kişi :Tahir BAŞ
Adres1 :Demirci İş Merkezi B Blok No: 701-801
Adres2 :
Posta Kodu :42060
Telefon :0 332 238 98 00
Faks :0 332 235 38 87
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.