16
Haziran
2024
Pazar
SELÇUKLU - KONYA

Belediye Başkanı'ndan esnafa ziyaret

Selçuklu Belediye Başkanı Adem Esen, gıda toptancısı esnafla biraraya gelerek sorunlarını dinledi ve çözüm yolları konusunda fikir alışverişinde bulundu. 

Selçuklu Belediye Başkanı Adem Esen, toptancı esnafıyla birlikte olmaktan son derece memnun olduğunu söyledi. Başkan Esen, esnafın sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini belirterek, çözüm üretilmesi noktasında da ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı. 

Başkan Esen, "Çalışmalarımızda hemşehrilerimizin görüşlerine başvuruyor ve bu yönde hareket ediyoruz. Toptancı esnafımızın da çarşının sorunları ve geleceği konusunda bizimle istişare etmesi bizi son derece memnun etmiştir. Selçuklu Belediyesi olarak şeffaf belediyecilik anlayışına büyük önem veriyor, belediyemizin gelirlerini ve kaynaklarını vatandaşa hizmet olarak aktarıp savurgan bir anlayış içerisinde olmuyoruz. Bundan dolayı vatandaşlarımız bizim çalışmalarımızı taktir ediyor" dedi. 

Toptancı esnafı adına söz alan Mehmet Baykan, gıda toptancıları esnafının Konya'da en eski ve düzenli esnaf gruplarından biri olduğunu dile getirerek, "Şehrin ilk siteleşen ve Türkiye'ye örnek olmuş toptancılar çarşısı, son günlerde gerek şehirleşme ve gerekse yapılaşma neticesinde biraz geri kaldı. Birçok sanayi sitesinde güvenlik konusunda yeni çalışmalar yapıldı. Ancak toptancılarda bu konuda adım atılamadı. Bu konularda çarşı esnaflarıyla bir toplantı yaptık ve sorunlarımızı Selçuklu Belediye Başkanımız'a da iletmek istedik. Çarşımızın güvenli, temiz ve modern bir görünüme kavuşması noktasında hep birlikte ne yapabileceğimiz konusunda fikir alışverişinde bulunacağız. Bizimle birlikte olan ve sorunlarımızı paylaşan Başkan Esen'e teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2006 Perşembe 16:39:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?