23
Mayıs
2024
Perşembe
SELÇUKLU - KONYA

Belediyede ödül töreni

Selçuklu Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen "Şehir ve Komşuluk" konulu şiir-kompozisyon ve çizim yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldı.

Alaaddin Düğün Salonu’nda düzenlenen ödül törenine, Selçuklu Kaymakamı Şükrü Görücü, Selçuklu Belediye Başkanı Adem Esen, başkan yardımcıları Hüseyin Kaplan ve Abdülkadir Gök, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Törende konuşan Belediye Başkanı Adem Esen, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Başkan Esen, Selçuklu Belediyesi olarak bu yarışmayı her yıl yaptıklarını belirterek, "Yapılan her çalışma ve hizmette çocuklarımızın geleceğini düşünüyoruz. Çocuklarımız bizlerin yarınları ve geleceğidir. Çocukların belediye yönetimine katılması için yarışmalar düzenlemekte ve zaman zaman okul yöneticileriyle fikir alışverişinde bulunmaktayız. Belediye olarak çocukların tasarladıkları projeleri hayata geçirebilirsek şehircilik açısından birçok çalışmayı yapmış oluruz. Bünyesinde çocuk kulübü ve çocuk kütüphanesi bulunan ender belediyelerden biriyiz" dedi.

İlköğretim okulları arasında yapılan yarışmada şiir kategorisi 1. kademede birincilik ödülünü Dumlupınar Ahmet Haşhaş İlköğretim Okulu öğrencisi Safa Altıntaş, 2. kademede birincilik ödülünü Sancak Zeki Altındağ İlköğretim Okulu öğrencisi Okan Özdemir aldı. Kompozisyon kategorisi 1. kademe birincisi A. Hadiye Sürmegöz İlköğretim Okulu öğrencisi Edanur Küçüksu, 2. kademede birinci İhsaniye İlköğretim Okulu öğrencisi Bedia Akman oldu.

Yarışmada birincilere bisiklet, ikincilere spor kıyafeti, üçüncülere eğitim seti ve mansiyon ödülü alan öğrencilere de kalem ve kitap hediye edildi. Dereceye giren öğrenciler ödüllerini Selçuklu Kaymakamı Şükrü Görücü ve Belediye Başkanı Adem Esen’den aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2005 Cuma 16:06:01
Güncelleme :29 Nisan 2005 Cuma 11:59:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?