22
Mayıs
2024
Çarşamba
SELÇUKLU - KONYA

Belediyenin çalışmaları masaya yatırıldı

Selçuklu Belediyesi’nde görev yapan birim müdürü ve şefler, belediye çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda bir araya geldi.

Meclis salonunda yapılan toplantıya Selçuklu Belediye Başkanı Adem Esen başkanlık ederken, başkan yardımcıları Hüseyin Kaplan ve Abdülkadir Gök de hazır bulundu. Yapılan toplantıda iş gücü anketinde ortaya çıkan sonuçlar değerlendirildi. Ankette personele iş gücü ve zaman planlamasına yönelik soruların yanı sıra şef, birim müdürü ve üst yöneticilerle ilgili görüşleri de soruldu. Yapılan iş gücü anketi ile tespit edilen uygulamalara olumlu yansımasının sağlanacağı belirtildi.

Başkan Adem Esen, yaz aylarının gelişi ile hummalı bir çalışma başlatıldığını belirterek, "Dışarıda yoğun bir şekilde çalışan arkadaşlarımızın yanı sıra içeride çalışan personelimizin de bu hızlı tempoya ayak uydurması gerekiyor. Yapılan iş gücü anketi ile eksiklerimizi görme imkanı bulduk ve giderilmesi için hep birlikte gayret edeceğiz. İlçe halkımızın hizmetlerimizden memnuniyetini artırmak zorundayız. Bunun için yüksek performansla çalışacağız. Ben tüm arkadaşlarımızı başarılı çalışmaları nedeniyle tebrik ediyorum. Toplantımızın olumlu sonuçlar ortaya çıkaracağına inanıyorum. Böylece hemşehrilerimize hizmetin en iyi şekilde ulaşmasını sağlamış olacağız" dedi

İHA
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2005 Cuma 15:55:48
Güncelleme :10 Mayıs 2005 Salı 14:16:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?