17
Mayıs
2024
Cuma
SELÇUKLU - KONYA

Bıçaklı gaspçılar tutuklandı

Konya’da bir genci kaçırıp, döverek, calaskal ile asan ve bıçak zoruyla gasp ettiği iddia edilen 4 kişiden 2’si, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Selçuklu İlçesi Küçük İhsaniye Mahallesi’nde bir inşaat şirketinde çalışan Gökhan Işık’ın (20) yanına gelen 2 kişi patronlarını sordu.

’Patronlarım yok’ diyen Gökhan Işık, aynı kişiler tarafından zorla bir otomobile bindirilerek Karatay Sanayi içerisinde bir dükkana getirildi. Burada, 4 kişi olan şahıslar, Işık’ı önce calaskal ile astılar. Daha sonra Işık’ı darp eden şahıslar, bıçak zoruyla 150 milyon lirasını gasp ederek serbest bıraktılar.

Gökhan Işık, kurtulmasının ardından durumu polise bildirdi. Polis yaptığı araştırmalar sonrasında düzenlediği operasyonla olayı gerçekleştirdiği iddia edilen Nafiz Keni (19), Adil Keni (31) ile olaya karıştıkları iddia edilen C.G (17) ve A.İ’yi (21) yakaladı. Yakalanan 4 kişi, ’adam kaldırma, bıçaklı gasp ve darp’ suçlarından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkeme tarafından ifadeleri alınan 4 kişiden olayı gerçekleştirdikleri belirtilen Nafiz ve Adil Keni isimli kardeşler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KONYA (İHA) -
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2004 Pazartesi 11:55:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?