18
Mayıs
2024
Cumartesi
SELÇUKLU - KONYA

Bisiklet sporunun sorunları konuşuldu

Selçuklu Belediye Başkanı Doç. Dr. Adem Esen, Türkiye Bisiklet Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilmesinin ardından, Konya'da bisiklet branşında faaliyet gösteren Kulüp Başkanları ile bir araya gelerek, bisiklet sporunun yaşadığı sorunları konuştu.

Selçuklu Belediye Başkanı Doç. Dr. Adem Esen ve Selçuklu Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Günbaş, Medaş Tekmeramspor Kulüp Başkanı Neşet Demirbağ, Köy Hizmetlerispor Kulüp Başkanı Mustafa Kömür ve Şekerspor Kulüp Başkanı Mehmet Kalemi ziyaret etti.

Konyalı kulüp yöneticilerinin her konuda birlikte hareket etmesi gerektiğini ifade eden Başkan Esen, "Konya bisiklet sporunun lokomotifidir. Türkiye de bisiklet denince ilk akla gelen Konya’dır. Bizlerde Konyalı yöneticiler olarak bisikleti sporunu eksi parlak günlerine döndürebilmek ve başarılı sporcu sayısını artırmak için hep birlikte üzerimize düşeni yapmalıyız. Ayrıca Türkiye Bisiklet Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilmemin ardından sizlerle bir kez daha bir araya gelmek istedim. Bundan sonra sık sık bir araya gelerek sorunlarımızı tartışacak ve bisiklet sporunu kalkındırmaya çalışacağız" diye konuştu.

Türkiye Üçüncü Futbol Ligine yükselme mücadelesi veren ve Nevşehir’e gidecek olan Şekerspor Kulüp Başkanı Mehmet Kalem’e de gruplarda başarı dileyen Başkan Esen, "Gruplarda şu ana kadar başarılı bir şekilde mücadele eden ve Konya’yı en iyi şekilde temsil eden sporcularınızı, teknik ekibi ve yönetiminizi tebrik ediyorum. Nevşehir grup maçlarından da başarılı bir şekilde çıkacağınıza ve Konya’yı 3.futbol liginde temsil edeceğinize inanıyorum" dedi.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2005 Çarşamba 15:03:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?