18
Mayıs
2024
Cumartesi
SELÇUKLU - KONYA

Bu kazayı görenler inanamadı!

PARK HALİNDEKİ ARACA ÇARPAN OTOMOBİL TAKLA ATTI: 3 YARALI

Konya'da park halindeki bir aracın tekerleğine çarptıktan sonra takla atmaya başlayan otomobilin, seyir halindeki başka bir araca çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Kaza, saat 23.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi İhsaniye Mahallesi Yahya Çavuş Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İrfan B. (53) idaresindeki 42 BVR 91 plakalı otomobil, yol kenarında park halinde bulunan 06 Y 6164 plakalı otomobilin tekerleğine çarptıktan sonra takla atmaya başladı. Takla atan otomobil, aynı yönde seyir halinde olan 42 FK 245 plakalı otomobile de çarptıktan sonra yan durdu.

Kazada takla atan otomobilde bulunan sürücü İrfan B. ile yanında bulunan 2 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla Konya Numune ve Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazadan sonra olay yerine gelerek otomobilin camından içinde olduğunu düşündüğü babasına bakmak isteyen bir çocuğu polis ekipleri olay yerinden uzaklaştırarak sakinleştirmeye çalıştı.

Kaza sonrası cadde araç trafiğine bir süre kapatıldı. Yolun temizlenmesi ve kaza yapan araçların bulundukları yerden kaldırılmasıyla cadde araç trafiğine tekrar açıldı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

PARK HALİNDEKİ ARACA ÇARPAN OTOMOBİL TAKLA ATTI: 3 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2010 Pazar 12:22:05
Güncelleme :15 Ağustos 2010 Pazar 14:26:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?