26
Mayıs
2024
Pazar
SELÇUKLU - KONYA

Esen'den MÜSİAD'a ziyaret

Konya’nın merkez Selçuklu İlçesi Belediye Başkanı Adem Esen, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz’ı ziyaret etti.

MÜSİAD Konya Şube Başkanlığı’na seçilen Aslan Korkmaz’ı makamında ziyaret eden Selçuklu Belediye Başkanı Adem Esen, yeni dönemde başarılar diledi.

Gerçekleştirilen hizmetlerde klasik yönetim anlayışından farklı olarak yönetişimi ön planda tuttuklarını ifade eden Başkan Esen, farklı fikir ve görüşlerin belediye hizmetlerinde yol gösterici ve vizyon belirleyici olduğunu belirtti.

Başkan Esen, “Belediye olarak, Konya’daki tüm odalar, dernek, sivil toplum kuruluşları ile işbirliği ve paylaşım içersindeyiz. Şehrimizi hep beraber yönetiyor ve yönlendiriyoruz. Bu anlamda şehrimiz adına yapılan her türlü işbirliği ve iletişim, yönetişim boyutunda gerçekleştirilmektedir. Sanayici ve iş adamlarımızın temsilcisi olarak MÜSİAD’ın fonksiyonunu biliyoruz. MÜSİAD yönetimi olarak bundan sonrada Konya için başarılı ve iyi çalışmalar yapacağınıza inanıyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz da, MÜSİAD olarak Selçuklu ‘da yapılan hizmet ve çalışmalardan dolayı Başkan Esen’e teşekkür ederek, bundan sonraki süreçte başarı dileğinde bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2009 Pazartesi 17:09:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?